De Sint-Antoniushoeve

 +32(0)498 10 21 23      Mail ons     Grote Molenstraat 10, 8980 Zonnebeke    

De Sint-Antoniushoeve

Ontdek de streek

Te voet, met de fiets of met de elektrische scooter / golfkar

Glooiende landschappen om door te wandelen of te fietsen, die zijn er in overvloed. Maar wist je dat je ook op een elektrische scooter of onze golfkar voor 4 personen de omgeving kan ontdekken? We stippelden enkele mooie routes voor je uit. Of je kiest natuurlijk helemaal zelf welke wegen je inslaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Warme tips voor je vakantie

Zonnebeke en zijn omgeving heeft heel wat te bieden. Waar je dan moet beginnen? De warme tips van Mieke zetten je alvast op weg. Van fijne culinaire belevingen – uit of thuis – tot oorlogsmonumenten en toplocaties voor de kinderen. 

Activiteiten < 5km

- Kasteelpark Zonnebeke - Memorial Museum Passchendaele - Tyne Cot Cemetry - Bellewaerde Park & Aquapark

Belevenissen op < 15km

- In Flanders Fields Museum - Stad Ieper (10 km) - Stad Roeselare (15 km)

Dichtstbijzijnde steden

- Stad Diksmuide (25 km) - Stad Kortrijk - Stad Poperinge - Stad Brugge - Stad Rijsel

 Kies de Sint-Antoniushoeve als ideale uitvalsbasis voor je ontdekkingstocht
Huur een scooter bij De Sint-Antoniushoeve

Helemaal klaar om de prachtige streek rond Zonnebeke te verkennen? Je ontdekkingstocht in de Westhoek begint bij het huren van je elektrische scooter. Wij hebben 16 stuks ter beschikking. Met respect voor de regio en in alle comfort verover je de landelijke wegen, geflankeerd door glooiende landschappen en relikwieën uit het verleden. Voor mensen die afgeschrikt zijn om te rijden met een elektrische scooter, bieden wij graag een alternatief aan: onze elektrische golfkar.  Deze is geschikt voor 4 personen. Mooi om in alle rust en stilte de streek op een originele manier te ontdekken.  Neem gerust een kijkje op onze website: www.antoniusscooters.be

Vragen?