De Sint-Antoniushoeve

 +32(0)498 10 21 23      Mail ons     Grote Molenstraat 10, 8980 Zonnebeke    

De Sint-Antoniushoeve

Over de hoeve

Over de hoeve

Een vakantiehuis huren met een verhaal

Wie op de Sint-Antoniushoeve verblijft, is meteen gecharmeerd. Precies die uitstraling en authenticiteit trok ook Yves en Mieke over de streep.

Liefde op het eerste gezicht mondde uit in een nieuwe droom: het verhaal van deze erfgoedparel en de prachtige streek delen met anderen.

Van Tokyo Farm tot vakantieverblijf

De Sint-Antoniushoeve ademt geschiedenis en dat komt niet zomaar. In WOI bewaarden de Britten hun artillerie in de schuur. Ze noemden het toen Tokyo Farm. Na de oorlog was de hoeve met de grond gelijkgemaakt en later heropgebouwd in dezelfde stijl. Het is dus geen toeval dat de hoeve opgenomen werd in de erfgoedinventaris.

Na heropbouw werd de schuur gebruikt als varkensstal. Toen Mieke en Yves de parel ontdekten, stond het bijgebouw al 20 jaar leeg. Hoog tijd om de schuur een nieuw leven te geven, als idyllische vakantiewoning.

Vakantiehuis voor 16 personen in de Westhoek

Typerende boerenbaksteen en een zadeldak in pannen. Die landelijke architectuur neemt je meteen mee op een nostalgische reis. En wees gerust: het genieten stopt zeker niet aan de voordeur. 

De authentieke schuur werd omgebouwd tot een compleet uitgeruste grote vakantiewoning, die perfect opgesplitst kan worden in 2 aparte units. Daardoor is de vakantiewoning reeds te huur vanaf 6 personen.

Vragen?